Fursecuri cu stafide (30 de minute: 30-40 fursecuri)

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 250 g făină
  • 250 g zahăr
  • 250 g stafide
  • 3 oua
  • rom


Mod de preparare


  1. Se curăţă stafidele de codiţe şi se pun într-o cană cu câteva linguri de rom. Dacă nu vă place romul lăsaţi-le cu puţină esenţa de vanilie.
  2. Se amestecă cu mixerul zahărul cu untul până se fac ca o pastă, câteva minute. Se adaugă ouale şi făina. Se amestecă până se omogenizează. Se pun şi stafidele şi se amestecă până se repartizează în toată coca.
  3. Se unge o tavă de aragaz cu ulei şi se tapetează cu faină. Se pun gramăjoare cu o linguriţă. Se coc la foc mic-mediu, 165 grade Celsius 10-15 minute.
Recomand de asemenea această rețetă deoarece eu sunt un mare fan al fursecurilor, iar  aceasta rețetă este ușor de realizat și totodată fursecurile sunt și mai delicioase atunci când le savurați împreună cu prietenii sau familia dumneavoastră.

P.S : Personal, ador fursecurile cu un pahar de lapte, sunt o gustare de seara excelentă!

SURSA http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/fursecuri/fursecuristafide/index-ro.html


Comentarii