Cheesecake cu ciocolata ( 25 de min: 6 porții)
- 250 g biscuiți cu cacao
- 80 g unt moale
Ingrediente pentru cremă
- 500 g cremă de brânză
- 100 g zahăr
- 100 ml smântână pentru gătit
- 150 g ciocolată
- 1 pliculeț de gelatină
Mod de preparare
- Macină biscuiții până devin firimituri, adaugă untul și amestecă bine.
- Pasează amestecul de biscuiți și unt într-o tavă unsă, încât să obţii blatul, apoi pune tava la frigider.
- Bate crema de brânză împreuna cu zahărul până devine fină și omogenă.
- Dizolvă gelatina în apă rece, apoi încălzeşte-o la bain marie.
- Topeşte ciocolata împreună cu smântână pentru gătit. Adaugă amestecul peste crema de branza, urmata de gelatina dizolvata si amesteca bine.
- Pune crema astfel obişnuită peste blat si uniformizează.
- Servește cheesecake-ul cu ciocolată rasă pe deasupra.
Recomand de asemenea această rețetă deoarece cheesecake-ul orice gust de ciocolata doriți, în funcție de ce tip de ciocolata folosiți se va schimba și gustul acestuia.
SURSA http://www.retetepractice.ro/retete/cheesecake-cu-ciocolata
Comentarii
Trimiteți un comentariu